2016 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Interviu deadline.com apie Headhunter's Calling

Retai tenka galimybė suvaidinti personažą, kuris stipriai bando peržengti ribas. Jis užsispyręs, agresyvus, nejautrus savo šeimai , savanaudis, egoistiškas, darbe tyčiojasi. Ir ypač tai išryškėja  situacijoje kai jo sūnus sunkiai suserga ir negauna reikiamos meilės ir dėmesio. Buvo smagu priimti iššūkį, stebint kaip kardinaliai pasikeičia jo elgesys - kuomet jis pradeda žiūrėti į gyvenimą visapusiškai ir atranda kas dedasi jo širdyje ir sieloje. Tai yra dalykai , kuriuos turi suvokti. 

Turėdamas asmeninių problemų , nevykdydamas savo paskirties, nebūdamas laimingas supratau ,kad teisininko karjera - ne man . Įsivaizdavau save 40-ies dugne sakant : ,,Ne to norėjau pasiekti gyvenime". Mano manymu, tokią pačią egzistencinę krizę išgyvena ir Denas - jis žino, kad turi laimėti , turi parduoti , bet nebežino kodėl tai daro. 

Nemanau, kad turiu bendrą planą. Judu į priekį rinkdamasis projektus , kurių reikia sielai. Daug galima pasakyti apie didesnius filmus : juos smagu kurti ir stebėti galutinį rezultatą. Bet ateina laikas kai jaučiu , kad reikia papasakoti istoriją , kuri paliečia mano sielą . Tai mane skatina sukurti daugiasluoksnį, spalvingą personažą. Šis filmas - to pavyzdys . 

Turbūt tai nuskambės šiek tiek gailiai, bet kartu su režisieriumi su dideliu entuziazmu kalbėjome kaip giliai mus palietė scenarijus. Žinojau , kad jis norėjo papasakoti šią istoriją dėl kilnaus tikslo, nes jame tiek įdėta širdies, ši istorija nepaprastai įkvėpianti ir tuo pačiu labai sudėtinga. 

Komentarų nėra: